woensdag 20 april 2016

TERUG van weggeweest,.......

Op algemeen verzoek ontwaken we uit onze winterslaap en herstarten we onze blog,..... niet dat we veel geslapen hebben of stil gezeten hebben, er is heel wat gebeurd hier aan de andere kant van de oceaan,......
Toen Fred en Femke half januari terugkwamen van Belgie stond thuis onze nieuwe Subaru te blinken in de garage. Venetian red met off-white lederen zetel gekozen door Tanya, jawel ook in Amerika kiezen de mannen het model en de vrouwen de kleur!!!
We hebben er ondertussen al heel wat miles opgezet en tijdens de koude winterdagen genoten we dubbel en dik van de zetelverwarming.
Voor diegene die het gemist hebben de Denver Broncos  hebben de SUPERBOWL gewonnen dit jaar, ook al snappen we het spel nog niet helemaal het was spannend en de feestvreugde was groot.
Centjes verdienen moeten we hier natuurlijk ook en Tanya begon een nieuwe job in een hospitaal in een nabij gelegen boerengat en ook hier kennen ze dat want veel meer dan het hospitaal is er in Greely niet te beleven. Het was weer even aanpassen maar na wat training voelt ze zich weer al een vis in het water. Op 4C zullen ze jaloers zijn als ze horen hoe de nurses hier werken.
Fred heeft hard gewerkt aan onze basement en deze is in een afwerkstadium. Daarnaast herstelt hij af en toe eens een meubeltje waarbij de Amerikanen uit hun sokken zijn geblazen als ze het resultaat zien. Femke is door haar papierwerk en audities en eindelijk toegelaten op CSU en heeft ondertussen haar 'ramstatus' gekregen. Voor ze van start gaat met haar studies heeft ze besloten om een stuk van Canada en de oostkust van Amerika te gaan ontdekken,.....
Sien doet haar best op school en moet volop keuzes maken voor High school waar het echte werk zal beginnen. Het schoolkoor waar Sien in mee zingt gaf een gastoptreden op een symposium, goed gezongen en de terugrit door de besneeuwde bergen was prachtig.
Begin februari ging Fred samen met Femke en Sien naar de 'father-daughter dance' samen met onze vrienden Jim and Sidney. Het was kort en krachtig maar ze hadden een reuze tijd. Wij vrouwen moesten thuisblijven.
Het weer is hier nogal wispelturig geweest, dan zaten we buiten op het terras van de zon te genieten en dan twee dagen later lag er 20 cm sneeuw. Zelfs vorige week nog na een lange reeks van lekker warme lentedagen waar ze in Belgie alleen maar van kunnen dromen plots een stormpje met 10cm sneeuw,.... voor de skiers een droom en onze vrienden stonden natuurlijk op de latten. Tijdens de lunch op de berg hebben we besloten lessen te nemen als het ski seizoen opnieuw begint , als dat maar goed komt,.....
Ondertussen is onze jongste spruit 14 jaar geworden en mocht een feestje niet ontbreken een reisje naar Belgie deze zomer was de surprise van de dag voor het feestvarken.
Ondertussen is het nu echt lente en werken we in onze tuin het resultaat krijg je zeker nog te zien want we beloven plechtig om weer regelmatig te bloggen,.....
Geniet van het leven dat doen wij hier alle dagen,.....
Groeten aan iedereen, tot de volgende,.........ziet hem daar eens blinken

GO BRONCOS GO!

bloemen was het thema

de beentjes losgooien

het schoolkoor, zoek Sien,.....

op de terugweg bizons spotten

nieuw werk, nieuwe uitrusting

genieten van de eerste zon,ZALIG

en dan is er weer sneeuw

het meer waar we 's zomers langs wandelen

birthday breakfast

lekker, lekker,lekker,.....

feestVARKEN

basement in finisingmode

kamer van Lotte/logeerkamer

genieten van lunch en kijken naar het skien

Femke is vertrokken met flat Poablo!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten